Mediator: echtscheiding

Echtscheiding


In heel nederland zijn er 208 mediators gespecialiseerd in echtscheiding. Bekijk de onderstaande profielen om de juiste mediator voor uw bemiddeling of conflict te vinden.

Het beĆ«indigen van een relatie is een emotioneel proces. Woede, frustratie of verdriet laten mensen reageren op een manier die ze eigenlijk niet willen. Onbedoeld raakt u betrokken in een vechtscheiding.

Zeker als u (minderjarige) kinderen heeft, is een echtscheiding een zwaar proces; als extra partij mogen uw kinderen er op vertrouwen dat u ook met hun belangen rekening houdt.

Een mediator kan u helpen bij het oplossen van een conflict tijdens een echtscheiding. Zo kunt u samen met uw voormalig partner aan een oplossing werken die voor alle partijen beter is. Dit betekent niet automatisch water bij de wijn, maar een alternatief op maat. Deze oplossing is beter toegespitst op uw wensen dan een  geforceerde oplossing van een rechter.  De mediator helpt u bij de afhandeling en ontbinding, zodat u zich sneller kunt richten op de toekomst. Dat is een zorg minder!
Vakgebied Specialisatie Postcode Afstand Zoekterm
11 t/m 20 van de 208 mediators gespecialiseerd in echtscheiding