Gratis informatiedag Los je conflict op 20 oktober 2012, Utrecht


18-10-2012

Wij hebben allemaal weleens te maken met een probleem: onenigheid met de werkgever, ruzie met de buren, een scheiding of conflict met de ex-partner of de gloednieuwe wasmachine is te snel kapot en de verkoper doet moeilijk. Hoe lost u deze grote en kleine conflicten op? Waar kunt u terecht voor hulp? Wat kunt u zelf doen?


De landelijke informatiedag Los je Conflict Op richt zich op al deze veelvoorkomende problemen op het gebied van scheiding, werk, financiën, consumentenzaken, problemen met een overheidsinstantie of met de buren.

Door middel van workshops, informatie en persoonlijk advies willen wij u laten zien wat u kunt doen en wat er aan hulp is. Deze dag is bedoeld voor iedereen die een (juridisch) probleem, een conflict of simpelweg ruzie heeft. Opleiding en achtergrond maken niet uit. Iedereen is welkom! Voor eventuele meekomende kinderen is er een Kidscorner en worden er muziekworkshops gegeven. Los je conflict op’ vindt plaats op zaterdag 20 oktober 2012 van 10.00 tot 17.00 uur in Media Plaza Jaarbeurs Utrecht. De toegang is gratis. 


Bron: losjeconflictop.nl